MAGUNKRÓL
MAGUNKRÓL Főoldal / Magunkról
Társaságunk közel 20 éve foglalkozik, járművillamossági alkatrészek kereskedelmével és gyártásával. A 90'-es évek elején egyéni vállalkozásként indultunk, az akkor még gyakori, volt szocialista gépparkban (IFA, LIAZ, MTZ, RÁBA…) található munkagépek önindító-generátor javításával. Később a nyugatról beáramló személyautók bővülést hoztak szolgáltatásunkba.
Mivel ebben az időszakban még nem volt minden szükséges alkatrész megtalálható a piacon, saját gyártásba fogtunk. Gépparkunkat fröccsöntő, tekercselő, présgéppel bővítettük, folyamatosan beszállítói voltunk több volán társaságnak, autóalkatrész-nagykernek.
Mára ez a tevékenységünk a hazai piac átalakulása miatt csökkent, főbb vevőink ezen a téren a volt szocialista országokból kerülnek ki. A javításhoz, felújításhoz szükséges alkatrészigényből a 90'-es évek végére alakult ki a mai napig is fő profilunknak tekinthető alkatrész kereskedelem.

Ebben az időszakban, 2003-ban nyitottunk kísérletképpen Székesfehérváron kiskereskedelmi üzletet, amit nagy érdeklődés fogadott. Hamar nyilvánvalóvá vált, hogy tovább kell lépnünk, 2009-ben már saját, az előzőhöz képest jóval nagyobb épületbe költöztünk. Kiskereskedelmünk jelenleg is itt üzemel. További fejlődésként terveink közt szerepel a 2013-as évtől termékpalettánk bővítése, általános járműalkatrészekkel (fék, futómű, szűrő, olaj, stb...).

Lepsényi központi telephelyünk fő feladata a nagykereskedelem, az árubeszerzés, a székesfehérvári kiskereskedés alkatrészellátása, valamint partnereink kiszolgálása az országban és a határon túl. Jelenleg a központi anyagbeszerzés közel 30 európai, és távol keleti gyártóval, forgalmazóval tart kapcsolatot. Folyamatosan figyelemmel kísérjük az árak alakulását, szállítási feltételeket, akciókat.
Mivel termékeink saját beszerzéssel kerülnek az országba, vagy általunk gyártottak, ezért a versenytársakhoz képest alacsonyabb árakat tudunk biztosítani vevőink részére. Jó áraink kulcsa, hogy a kis létszámmal a lehető legnagyobb hatékonysággal dolgozunk, üzletkötőink nem járják folyamatosan az országot, nem tartunk rendezvényeket, nem ünnepeltetjük magunkat, aminek a költségeit termékeink árába kellene beépíteni, és a végelszámolásnál ügyfeleinkkel lenne megfizettetve. Fő szempont számunkra, hogy árainkat folyamatosan a legalacsonyabb szinten tudjuk tartani, hiszen a piaci visszajelzésekből kitűnik, hogy ez a legjobb ajándék, amit adhatunk ügyfeleink részére.
auto-villamossag.eu
© Minden jog fenntartva 2013 - 2020.
Készítette: szotsbence.hu
Üzlet (S&Gy Kontakt Bt.)
8132 Lepsény, Vasút utca 103/a.
+36-30-956-7474
nandi(kukac)t-online.hu
 
Főoldal
Partnereink
Magunkról
Kapcsolat
Katalógusok
Képgaléria